Min sommar!


Min sommar startade med bal och vi fick fantastiskt väder! Det var så roligt att vara så pass uppklädd och folk kom för att kolla och knäppa kort på en. Senare på kvällen fick vi även beskedet att Loreen hade vunnit ESC. Snacka om stämning på dansgolvet då!
Några veckor senare var det dags för studentveckan och studenten. Brännboll, fester, förfest, efterfest, vattenkrig, barrundan, alkohol, flak, studendagen, underbara människor, lärarna, åka bil runt stan och skrika. Så jälva bäst vecka! Saknar som jag vet inte vad ibland.
Några dagar efter studenten tog jag och Lina tåget till Stockholm där vi spenderade dagen på Gröna Lund. Lina tvingade mig att åka tilt och snacka om det var läskigt. Så sjukt stolt nu i efterhand. Vi gick även in i spökhuset som jagt aldrig gjort förut och det var nästan värre än tilt! Sjukt bra dag!
 
 I juni drog jag till Grekland en vecka med familjen. Vi var på ön Lefkas och på bilden kan ni se det superfina stranden Porto Katsiki. Hade en underbar vecka och vi firade midsommar på en båt med grekisk buffé och fick åka runt och se fina stränder, kända öar och mycket annat.
 
Några dagar efter den lugna veckan i Grekland blev det en mindre lugn vecka i Borlänge på Peace & Love! Det var så gött och leva där på campingen och se grymma artister varje dag! Är så glad att jag åkte och var äckligare än någonsin när jag kom hem...
 
Har hunnit med några härliga dagar i Gåsholma i Sofias stuga. Älskar sånna dagar! Vi åt sjukt god mat, tacos och grillat, hade filmkväll med massa gott, åkte båt (jag fick köra!!), lyssnade på musik, badade och hade det allmänt chilligt! Dock var solen inte riktigt med oss dessa dagar.. men vad gör det!
Hängde i Stockholm några dagar med Jessica. Vi hade det grymt som vanligt. Shoppade i Stockholm stad, åt gott och gick på bio! Vi ser alltid dom bästa filmerna på bio tillsammans! När vädret svek låg vi inne hela dagarna och hade Greys Anatomy-maraton. Följde även med henne till jobbet en dag och fick sitta i kiosken.
I slutet av sommaren åkte jag (Erka K), Nallen och Profeten Josef till Turkiet en vecka, närmare bestämd Kusadasi. Diggade Kusadasi grymt mycket, jättefin strand, bra shopping och roliga partyställen. Perfekt! Vi hade en sjukt grym vecka och har så mycket roliga och crazy minnen med oss hem. Åh.. bäst!
Jag visste det redan förut men nu när jag kollar igenom det här inlägget så vet jag att jag absolut hade världens bästa sommar det här året! Är så sjukt nöjd med allt jag har gjort den här sommaren och jag har fått uppleva så mycket nytt och har så många minnen med mig! :)
 
 

Kommentarer
julia

älskar kategorin "food" :D inspirerande

       http://berglunndjulia.blogg.se
FlizanLizan

sv: härligt, jora de e bra :D

har du twitter isf lust att följa mig? jag kan följa dig då med ;P

       http://flizanlizan.blogg.se
NORA

härlig sommar du verkar haft :D

       http://NORAOSTERBERG.BLOGG.SE
Erica

Åh, vilken härlig sommar du har haft!

Sv: Ja, hösten är mysig! Håller med dig helt klart!

       http://ericatalven.blogg.se
Emelie

sv: Tack!

       http://photobyemelieee.blogg.se
KassandraPalma

Vad fina bilder!
Ser ut som om du hade en helt awesome sommar !!

Vad sent du vaknar ! jobbar du inte eller nått liknande ?

       http://kasssandra.blogg.se
lina johansson

sv: varsågod;)

haft en bra dag?

       http://linajohanssoon.devote.se
Liene

Kul inlägg:) Fina bilder.

       http://lifefromwithin.blogg.se
malin [fotoblogg]

jättehärliga bilder :) kram

       http://mkarlstrom.blogg.se
Moa Simborn

Mysigt ju! :)

       http://moasimborn.blogg.se
Andjela

Det är bra med mig också :)!
Fina bilder, trevlig helg.
Kram

       http://andjiee.blogg.se



* Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: