VinterkängorLagom till snön kom köpte jag mig ett par vinterkängor. 1599kr fick jag punga ut för dessa fodrade Dr. Martens skor. Älskar dom! Har alltid velat haft ett par Dr. Martens skor och har nu kommit fram till att jag ska satsa på o ha dom som vinterskor då jag alltid går i converse annars. Blir perfekt det! Nu kan jag nog gå runt med snygga skor några vintrar framöver. :)

Hair!!Funderar på att göra någon förändring med håret mitt. Förra året gjorde jag en ganska stor förändring då jag klippte av mitt jättelånga hår till en kort page. Blev nöjd faktiskt och trivdes, men tror inte jag vill göra samma sak igen av någon anledning... För några månader sedan slingade jag håret vilket gjorde det lite roligare. Men nu funderar jag på att färga håret till mörkbrunt eller brunt med lite rött i. Vad tycker ni!?

Saturday nightLördagskvällen spenderades med två grymma vänner, film och massa gott! Vi lagade tacotårta vilket var jättegott. Det är något ni borde prova. Vi kollade på alla twilight-filmer så nu är vi mer än redo att se sista delen på bio. Är sjukt taggad för den! Älskar twilight-filmerna och böckerna är också super. :)

Videoblogg!

Tyckte det var dags för en videoblogg nu, så ni kan få en bättre bild om vem jag är är hihi. Det är inte lätt att göra en videoblogg och prata med sig själv måste jag säga men men... Här är den i alla fall. Titta och njut!
 
 

NyponTog mig ut för att fota lite idag och jag kan säga att det finns inte mycket att fota nu... Alla höstfärgar har försvunnit och det är bara grått och trist. Snart tycker jag faktiskt att det kan få komma lite fin snö. Även om jag njuter av att det fortfarande är skapligt varmt. Hittade iallafall lite nypon att fota, så det fick duga denna gång! 

Details in our livingroom

 


Har insett att det är grönt och rosa som dominerar i vårt vardagsrum. Massor av små lyktor i grönt och rosa, kuddar, filtar och matta. Tänk att jag flyttar från detta vardagsrum till ett annat om några veckor. Ska bli så roligt!

Elsas


Tänke tipsa om dessa böcker, "Elsas mode", "Elsas värld" och "Elsas hemlighet". Många av er har säkert redan läst dom. Jag håller på med Elsas värld just nu så jag har fortfarande en bok kvar att läsa. Det jag gillar med dessa böcker är att dom är himla nu-tid. Det handlar om bloggar och mode och allt som hör där till. Inget utelämnas vilket gör böckerna så bra. Sofi Fahrman har verkligen lyckats med dessa! Så läs läs läs!

No inspiration


Har inte alls mycket inspiration för tillfället. Känner att jag lär ta tag i lite saker i livet innan jag kan ta tag i bloggen igen. Men håll ut, är nog snart på banan igen!

SundayIkväll blir det en lugn kväll med lite klickande på ipaden och solsidan såklart. Imorgon börjar jag jobba! Är spänd och förväntansfull. Ska bli så kul att komma igång med vardagarna igen. Imorgon fyller av min mamma år så det blir lite födelsedagsfirande också. Kommer bli en fin måndag!

How to save a life

Åh vad jag älskar den här låten! Har lyssnat på den sjuttioelva gånger senaste dagen. ♥