Lazy sunday


Har fixat världens största kopp med té och lagt mig till rätta i sängen för att ägna resten av dagen åt att kolla på "sex and the city". Känns okej och välbehövligt efter gårdagens bravader. Är sjukt bloggsugen btw!!

Hanna 19 år!

 
Igår firade vi att Hanna fyllt 19 år! Hon fick så mycket fina presenter och stämningen var på topp. Vi spelade kubb (mitt lag vann såklart) och blev bjudna på jättegod mat och efterrätt. Hade det hur trevlig som helst hemma hos Hanna innan vi drog vidare in till stan där det först blev shotbricka och sen vidare till krogen. Dock stannade jag inte alls så länge som jag brukar på krogen men kvällen var ändå sjukt kul!
 

Midsommar

 

Jag hade en fin midsommar med familjen + lite släkt. Började med att se när dom reste midsommarstången ute i Bönan och sen åkte vi hem till oss och grillade och åt världens största jordgubbstårta. Fin dag!

BILDBOMB - Jessicas student!

 
 
 
 
Studentveckan är i full gång här i Gävle. Helt galet vad jag längtar tillbaka 1 år till min student. Härliga minnen! Bjuder på en alldeles fantastisk stor bildbomb från Jessicas student som var för exakt en vecka sedan. Grattis till dig!!

Borgis och Vasas bal

 
Det har blivit mycket bal dom senaste veckorna. Men det är ju så roligt att kolla på alla fina och uppklädda vänner! Åh vad jag längtar tillbaka 1 år... Den tiden!

Sveriges nationaldag!

 
Den 6:e juni är det idag, Sveriges nationaldag. (Hittade en passande bild sedan Jessicas student). Dagen har bjudit på massor av sol och värme. Har därför legat ute och solat såklart. Övningskört en sväng till köpis för att handla jordgubbar och lite annat smått o gott med mamma. Nu ska jag snart fixa jordgubbar och hemmagjort mjukglass här hemma, klart man ska fira denna dag! Senare ikväll blir det kanske att titta lite på firandet på tv:n eller så drar jag ut med pappa och Tobbe och fiskar. Vi hörs!