Justin Bieber's parfymer

 
 
Min älskade Justin Bieber-parfym har tyvärr tagit slut. Men istället för att deppa köpte jag hans nyaste parfym istället. Så gick från someday till girlfriend. Båda luktar jättegott! Att jag fick med en skiva på köpet gjorde ju inte det hela sämre precis...

Prom

 
Igår åkte jag ut till Engeltofta för att kolla på Polhemsskolans bal, samma bal jag var på för ett år sedan. Mina kompisar var så himla fina och jag var så himla avunsjuk! Jättekul att vara där och kolla och att fota. Kul att träffa på gamla lärare också sen skoltiden. Känner mig så gammal nu när lilla Sofia ska ta studenten hihi!

Visit Lina in Örbyhus

 
Igår efter min körlektion tog jag tåget till Lina som numera bor i Örbyhus. Jättekul att få se hur hon bor nu och höra vad som hänt sen sist vi sågs i mars! Kollade på massor av gamla foton och fasen vad mycket kul vi gjort tillsammans genom skolåren! Vi bokade in lite grejer vi ska göra i juni så det blir inte allt för lång tid tills vi ses nästa gång. Längtar!

Sofias birthday

 
Igår blev Sofia firad av mig och Josefine eftersom hon fyllt 19 i veckan! Blev bjuden på jättegod trerättersmiddag och vi drack lite vin till det. Kollade såklart på ESC, lite halvt iallafall. Det var tänkt att vi skulle gå ut men vi hade så trevligt ändå så vi struntade faktiskt i det. Någon gång under kvällen blev vi sugna på nuggets så då vandrade vi till Max där vi blev sittandes till efter fyra på morgonen och pratade med några trevliga typer. Gick sen hem till Josse och sov i hennes soffa lite till och från mellan kl 06-10. Är rätt trött idag liksom...

Kungsträdgården

 
Besökte ju som sagt Kungsträdgården för någon dag sen för en liten photoshoot med Jessi. Blev väl några helt okej bilder därifrån. En ny profilbild iallafall, hehe.
 
Idag är det fredag! Wiho. Ska äta middag med Jessi och T-B ikväll. Men först lite solning och ett besök på Systemet!

Stockholm City

 
Efter att jag slagit upp mina ögon så sent som 13.00 blev det en härlig eftermiddag inne i Stockholm tillsammans med Jessica. Åt en god sallad till middag och kunde inte låta bli att prova frozen yoghurt inne på Gallerian! Otroligt gott. Finns både fett- och sockerfri "glass". Efter det promenerade vi vidare till Kungsträdgården för att ha en liten photoshoot. En trevlig första dag som halvt arbetslös skulle jag säga...

Last day

 
Idag jobbar jag faktiskt min sista dag på Max! Sen flyttar jag hem till Gävle igen. Kommer fortfarande att jobba på simskolan en dag i veckan fram till midsommar, så det blir till att pendla från Gävle till Upplands Väsby varje torsdag. Men det ska nog gå bra!

Monday again

 
Då var det måndag igen och efter en trevlig helg i Gävle känns det inte allt för surt. Jag börjar jobba kl 16 idag. Har alltså stängningspasset. Ska göra mig i ordning och sen cykla iväg till jobbet. Kanske äta lite innan också. Skulle inte sitta helt fel med en sådan räkmacka som vi åt i helgen... ↑

A night with the girls

Min fredagskväll spenderade jag i pyjamasbyxor och sockor tillsammans med Sofia och Josefine. Vi fick se Josses nya stuga för första gången så vi invigde den med tacosmys och minnen från gamla resor. Finns så mycket roligt man glömt från vår Turkietresa som man kan skratta åt nu i efterhand! Åh älskade vänner!

Stand a little taller

 
Nu går vi mot bättre tider.

Första maj!

 
Maj idag, hur sjutton gick det till liksom? Har varit en härlig dag idag. Har solat ute i bikini, kanske hur skönt som helst! Hittade även 3500 kr hemma, apnice! Övningskört och hämtat mormor så åt vi go mat här hemma och pah till efterrätt. Även vart ute med Tobbe och kastat pil. Ah, det var min dag än så länge det!