I can wish


Fel o hänga på en strand med lite matsäck, musik och goa vänner en solig sommardag? Nej. Längtar så himla mycket från den här årstiden. Har lite panik också för jag fyller 20 år om typ 13 dagar.. OMG.

Five things about me


- Jag kan varken vissla eller knäppa med fingrarna
 
- Jag är livrädd för björnar. Har otroligt svårt för att vistas i skogen.
 
- Jag tycker Harry Potter-filmerna och böckerna är dom bästa som någonsin gjorts.
 
- Jag har ingen aning om när man skriver "de" eller "dem" så jag skriver alltid "dom".
 
- Det var meningen att jag skulle fötts och vuxit upp i Tanzania, Afrika, om pappa fått det jobb han ville ha.

Valentine's day


Igår var det ju alla hjärtans dag som ingen kan ha missat. Fick ett paket med detta innehåll ↑ från finaste familjen! På kvällen hade jag pizza-dejt med Jessica. Blev en bra alla hjärtans dag tillslut trots att mitt ansikte var uppsvällt och det såg ut som om jag blivit misshandlad...

MeFall seven times, stand up eight. Fall ten times, stand up eleven. Eleven is my lucky number!

LägetMen hej på er! Det var längesen nu. Tänkte bara berätta lite om läget och så, då det kanske varit lite oklart här på bloggisen. Jag är nu Stockholmare, nästan iallafall. Jag bor hos min moster med familj i Upplands Väsby. Jag jobbar på Max vilket jag har gjort i snart 3 månader nu. Jag har även nyss börjat jobba på simskola fyra timmar i veckan. Har hand om barn som är ca 4-8 år. Vissa är alltså väldigt små. Livet rullar liksom och snart kommer jag förhoppningsvis igång med körkortet igen vilket har kommit lite åt sidan just nu.
 
Ska verkligen försöka blogga nu igen då jag saknar det väligt mycket! Vi hörs! :)