SpakvällIgår hade vi spakväll här hemma. Supermysigt hade vi det, en riktig tjejkväll. Vi använde ansiktsmask, badade bubbel- och massagebad och jag slingade även Jessicas hår! Det blev skitbra faktiskt. Awesome friday!

life

 


Livet rullar på med jobb och lediga dagar. Har ju börjat jobba på simskola nu också en dag i veckan vilket är riktigt roligt! Annars så har jag fem stäningar väldigt tätt in på varandra nu men sedan är jag ledig i en hel vecka. Sofia o Josse kommer och hälsar på mig snart o Josse stannar förmodligen hela veckan! Så niiice. Vi hörs!

this is meDet börjar hända saker i mitt lilla rum nu här i Upplands Väsby. Tänkte klicka av lite bilder när det är färdigt. Har hänt lite på sistone. Har köpt assnygga skor, 12 cm kärlek! Imorgon kommer bli en bra dag, då ska vi käka mat ute, bowla och gå på bio! Detta blev ett väldigt random inlägg.

new yearsHade en jättefin nyårsafton hemma i Gävle! Först trerättersmiddag som mamma hade ordnat för familjen och mormor, sjukt gott alltihop. Efter det satt jag mig på bussen hem till Julia med Sofia där det vankades förfest. Träffade lite saknade människor där! Vid tolvslaget var vi på stan med massa annat folk o fyverkerier o sen avslutade vi kvällen med att dansa loss på Slick! Fin kväll!

Min julaftonsoutfitSåhär såg jag ut på julafton. Blusen är från Vero Moda, jeansen från Vila och halsband från Ur&Penn.

Beautiful moments from 2012

 
Eftersom att jag är lite smålat och inte orkar göra en årsresumé kommer det här istället lite bilder från trevliga stunder under året som gott, långt ifrån alla, men detta får duga: Åkte på en sjukt kul studentkryssning!

Jag tillbringade några härliga dagar i Sofias stuga tillsammans med grymma tjejer!

Tillbringade en vecka i Grekland med familjen.

Provade på att leva festivallivet!

Gick på bal!

Hade en grymt rolig vecka i Turkiet med bästa tjejerna!

Tog studenten!
Detta är några av dom bästa sakerna som hänt mig under 2012. Självklart har jag även haft motgångar och detta år har verkligen varit upp och ner. Men i bloggen väljer jag att fokusera på det som varit bra och inte ta upp några negativa saker. 2012 är verkligen ett år att minnas!!