Jag i lockar



Provade att locka håret lite igår när jag inte hade så mycket annat för mig. Fotade lite självpoträtt när jag ändå var igång också. Jag gillar dom svartvita bilderna mycket mer än dom i färg! Visar lite fler någon annan dag. :)

Fredagsmys



Igår blev det fetaste fredagsmyset hos Nallen med kinamat, choklad och cola. Svensk film tittades det på också, Linas kvällsbok och Jag saknar dig. Gillar verkligen den sista, grät x antal gånger till den. Hade glömt bort hur bra låten turn the tide är också. Grym ju! Det bästa av allt var ju att jag hade på mig min One Piece hela kvällen. Så jävla värt!

Utgång i torsdags



I torsdags blev det utgång för min del! Vi var hemma hos Carro innan som vanligt och det kändes som om alla hade lockat håret utom jag. På krogen var det ganska tråkigt faktiskt, inte mycket folk alls och tråkig musik. Tur att det var billigt inträde iallafall. Sen gick jag och Sofia hem till henne och sov eftersom det inte går några nattbussar på torsdagar.

Vet inte hur mycket mobilbilder/instagram bilder uppskattas. Om ni vill följa mig på instagram heter jag "erikaedorsson" iallafall! ;)

Elli



Knäppte dom här bilderna på Elli för några dagar sen. Att få henne att kolla in i kameran är ju bara att glömma. Svårare djur att fota finns nog inte. Hon satt ju still ett tag i alla fall. Och hon är ju söt ändå!

Snart ska jag börja fixa mig i ordning inför en utekväll. Är rätt taggad! Känns som om det kommer bli en bra kväll!

Believe



Igår när pappa kom hem hade han köpt med sig "believe". Blev så glad! Så idag har Justin Biebers röst kommit ut från högtalarna i varje hörn av huset kändes det som. Inte mig emot. Älskar nästan alla hans låtar på den här skivan!

Todays breakfast

Knäckebröd med makrill i tomatsås och kvarg med musli.
 
Nu har jag fått i mig en stadig frukost som ni kan se ovan. Var längesen jag åt makrill så det var riktigt gott, älskar fisk! Vet inte om jag ska försöka trotsa regnet utanför och ta mig ut för en promenad. Annars är mina planer för dagen att städa mitt rum som ser för jävligt ut!

Nice tuesday


Idag bjöd Catta hem mig och Linnea på scones, smoothie och té. Himla gott var det! Det var kul och träffa två vänner jag inte umgåtts med på ett tag också. Tråkigt att dom flyttar till Norge snart dock... Men kul för dom såklart. Vi tog även några bilturer till stan och andra ställen för att leta fynd. Fick med mig 4 par trosor hem för hundralappen, så det är jag ju nöjd med! ;)

Beautiful morning

 
När jag vaknade imorse var jag fruktansvärt trött och kände att jag behövde få i mig lite frisk luft. Så jag tog en härlig powerwalk med lite skön musik i öronen. Det gjorde verkligen susen och när jag kom in igen var det verkligen gott med frukost. Jag borde försöka börja min morgon såhär lite oftare...

New week

En ny vecka är här igen. Vilket betyder ny möjligheter. Nya chanser. Nya starter. Jag hoppas på att få ett bra besked den här veckan. Hoppas!
 

I'm back!

Idag tog jag en promenad nere vid ån. Älskar att gå där! Det ser verkligen ut som en djungel, vilket är mysigt. Dessutom är det aldrig någon där så jag kan låta Elli springa lös. Vilken gör att jag själv kan ta lite bilder. Har lite bilder på lager nu som jag tänkte visa en annan gång. Nu blir det bloggning igen kan jag lova!

Hundkex



Det här dom första bilderna jag fotade när jag köpte mitt nya objektiv. Det var ju innan sommarlovet någon gång tror jag, så det var ett tag sen. Men jag får väl passa på och visa dom nu i alla fall. Kanske inte är jättefina bilder men man lär ju sig med tiden har jag hört.. ;)

Turkey part 5 (last part)


Det här är dom sista bilderna jag kommer visa från Turkiet. Har så sjukt mycket bra minnen med mig hem från den här resan. Vill så jävla gärna göra om den igen! Vi har gjort en tröja där vi skrivit upp massor av roliga saker som hände under veckan och jag kan nästan inte förstå hur mycket man kan uppleva under bara en vecka. Vi hade det sjukt bra där borta! :)

Lördagskvällen!


Jag har tänkt att jag ska börja lägga upp lite iPhonebilder som jag tar när jag går ut. Det är kul att kolla tillbaka på partybilder tycker jag. Jag är så snäll så att jag delar med mig av vissa till er också. Snällt va? Den sista bilden bjuder jag verkligen på kan man säga. Ja, det är ju bara att titta och njuta!




Turkey part 4



Här är fler bilder från Kusadasi, Turkiet. Behövs väl ingen vidare förklaring till bilderna. Titta och njut!

Turkey part 3



Här är fler bilder från älskade Kusadasi. Idag saknar jag det mer än någonsin. Jävla skitdag har jag idag. När man är utomlands är livet verkligen så himla enkelt och man gör bara roliga saker hela tiden. Världens bästa resa var det här!

Kesoplättar till lunch



Till lunch provade jag någonting jag aldrig gjort förut, kesoplättar! Det blev ganska gott faktiskt. Jag åt dom med varma blåbär till. Det jag hade i dom var ägg, keso, vetegroddar och lite salt. Följde inte precis något recept men tog 1 ägg, kanske en halv liten burk med keso och sen hällde jag i vetegroddar tills det såg bra ut och någon nypa salt. Ni får prova er fram. ;)


Kvällen i fredags



I fredags var det utgång som gällde så tänkte att jag skulle bjuda på lite bilder! Dom flesta är otroligt vackra... Sofia följde med mig hem efter krogen så dagen efter åt vi frulle i sängen och kollade på film. Bästa filmen såklart, Tarzan! ;)