Ansiktsmask


Då var det måndag och ny vecka igen. Kände verkligen att jag var i behov att börja min vecka med att ta hand om mig själv litegrann genom en ansiktsmask. Min hy är inte den bästa för tillfället, så vi får se om detta hjälper en aning!
Sen så började jag med ett projekt i mitt rum idag... Det vill säga att rensa ur min byrå. Jisses vad lång tid det tog! Fick flera påsar fyllda med saker som jag kunde slänga/ge bort. Är nästan ingenting kvar i min byrå nu. Så skönt att ha det gjort!
Som ni förmodligen redan har sett är det lite omgjort på bloggen också vilken känns himla bra! Vill verkligen ha bloggen lite mer organiserad och var trött på min enkla svartvita design som fått hänga med ett tag nu. Kanske kommer den tillbaka om jag saknar den för mycket.
 
Nu ska jag dricka mitt favoritté med vanlijsmak och kolla lite serier innan jag lägger mig! Hoppas ni fått en bra start på veckan hörrni! :)

Out with the girls


Idag vaknade jag så sent som 14.00. Hela dagen är liksom borta innan jag ens hunnit duscha o göra mig klar. Men men, fett skönt o sova var det. Gårdagens utgång var rolig! Började ju som sagt hemma hos Julia där det blev lite lekar och massa snapchats hehe. Kvällen avslutades på Slick där vi dansade loss.
 
Resten av det som är kvar av dagen haha, ska jag försöka läsa så mycket som möjligt i körkortsboken och så blir det nåt test också. Askul... Sen så ska jag se på Kalle Moreus program ikväll, som alla andra söndagar. Vi hörs senare! :)
 

Cozy morning


Vädret idag är väl inte direkt någonting att hurra över så jag stannar i sängen och myser framför idolreprisen. Missade ju idol igår då jag var på bio med Sofia och såg "familjetrippen". Så jävla rolig film! Rekommenderar er verkligen att se den!
Idag har jag tänkt hinna med lite övningskörning och teroriplugg + lite andra tråkiga men nödvändiga saker. Ikväll blir det däremot lite roligare då jag ska hem till Julia för lite festligheter. Blir lite vindrickande och utgång. Perfekt lördagskväll helt enkelt. Vi hörs!

Tapas


Ikväll har vi ätit tapas här hemma och druckit lite vin. Åh så gott det var! Det var kolsvart ute så vi hade tänt massor med ljus. Supermysigt! Mamma hade ordnat med så mycket olika goda saker. Dog matdöden efter denna måltid. Nu har jag gjort mig redo för ett biobesök. Sofia kommer snart och hämtar mig och innan det ska jag kika några minuter på idol. Ha en fin fredagkväll hörrni! :)

Friday!


Fredag idag! Wie. Just nu sitter jag framför tv:n och slappar, kollar runt lite på datorn på au pair-grejer. Idag kommer det bli lite körkortsplugg innan jag åker in till stan för att besöka systemet. Behöver köpa lite vin. Efter det tar jag mig vidare mot mammas jobb för att övningsköra en sväng hemåt. Till middag ikväll ska vi äta tapas! Det blir nog kanongott det. Sen ikväll väntas det bio med Sofia! Blir nog en braaa fredag det här.

Ring


Detta är min favoritring som jag använder nästan varje dag nu för tiden. Köpte den i somras på Ockelbo marknad. Ringen är i äkta silver så den blir inte förstörd av vatten som många andra av mina ringar. Ringen är faktiskt gjord av gamla silverbestick, en silversked för att vara exakt. Man kan hitta mycket fint på marknader. Det är nåt jag längtar till när det gäller vintern, att man kan gå på små julmarknader!

A nightmare of mine

 

Nu tänkte jag berätta en grej om mig själv och det är min björnfobi. Jag har otroligt svårt för att vistas i skogen och kan inte alls slappna av. Bara väntar på att få se en björn komma fram bland träden. Ni kan inte förstå hur många mardrömmar jag har drömt om björnar. Minst en gång i veckan drömmer jag en björndröm. Jag vet inte riktigt hur det här började men jag tror det var när jag var mindre och vi var i vår stuga i Härjedalen. Där finns det ju en hel del björnar liksom... Mormor och morfar brukade se björnar på vägen när dom åkte dit. Jag har aldrig sett en björn där men jag hörde en en gång. Jag och min familj gick ner till stranden som ligger kanske 300 meter från stugan eller nåt sånt. När vi kommer till stranden så ser vi björnspår på stranden och helt plötsligt inifrån skogen hör vi ett vrål som förmodligen var en björn. Usch, skulle dö om detta var idag.
Några år senare hände det också en grej som jag faktiskt tror var det som utlöste min fobi på riktigt. Jag, min brorsa och pappa var ute och gick med vår hund där uppe i Härjedalen. Jag kollar in mot en gård som ligger liksom inne bland träden och där ser jag en "björn". Mitt hjärta höll seriöst på att stanna och jag fick inte fram ett ord. Jag vågade inte prata eller springa så jag gick så fort jag bara kunde därifrån. Min bror och pappa ropar på mig och tror typ att jag är dum i huvudet. Tillslut kommer jag tillbaka och då visar det sig att det var en björnstaty! Vem fan sätter upp en brun björnstaty i verklig storlek i Härjedalen!? Förmodligen är det dessa två händelser som har givit mig denna fobi jag har idag.
Det här är liksom ingenting jag bara har hittat på utan jag är verkligen rädd när jag är i skogen. Önskar att det inte var så för det är verkligen härligt att vara i skogen egentligen. Kom på en till grej nu som hände min morfars kusin som jag har sett bilder på. Han och hans kompis var ute i skogen och skulle jaga älg eller nåt sånt tror jag då dom blev attackerade av en björn. Björnen rev liksom upp hela huvudet på en av dom och dom hade fetaste rivsåren över hela kroppen. Usch... Seriöst, ryser av bilden också. ↑

Mormor 70 år!

 

I lördags hade vi 70-års kalas hemma hos oss för att fira att min mormor fyller 70 år! Vi blev 14 personer hemma hos oss med härlig stämning och jättegod mat och efterrätt. Fick äntligen smaka Maria Montazamis nya vin också. Mormor har verkligen ett gäng sköna släktingar. Eller ja, det är ju mina släktningar också haha. Det blev en jättebra dag och kvällen avslutades med "hur många lingon finns det i världen" som gick på tv tillsammans med familjen, moster, kunsin och Jessica!
 
Ps. Alla bilder är Jessicas http://jeseng.blogg.se förutom dom 3 sista!

A new day


Denna dag har minst sagt varit spännande! Klev upp tidigt på morgonen för att åka med Josse till tingsrätten för att kolla på en rättegång. Fråga inte varför haha, sånt vi tycker är kul att göra på fritiden. Rättegången var sjukt intressant och spännande faktiskt! Det handlade om Narkotikabrott och vi fick se när en polisman kom in och vittnade och sa en sån där ed där man lovar att tala sanning. Sjukt coolt. Hen dömdes till böter och villkorlig dom. K tänker ni.
Sen uträttade vi massa ärenden på stan, eller Josse rättare sagt och åt lunch på flanör. Josse har tjatat på mig att jag ska färga hennes hår men jag har typ vägrat. Tillslut gick jag med på att göra det och av någon konstig anledning gjorde jag det också!! Men har i och för sig tänkt ett tag på att färga mörkare och det passar väl bra nu till hösten. Lite förändringar är väl alltid kul! Plus att mitt fan inte var snyggt innan alltså...
På kvällen åkte jag tillbaka in till stan för ett fyspass. Riktigt jobbigt och benen höll mig knappt uppe på vägen ut därifrån. Dock har jag sträckt ryggen eller nåt liknande nu.......
 
Aja, ska sluta skriva. Brukar inte skriva såhär mycket. Tycker det är rätt drygt med mycket text och lite bilder, men så fick det bli den här gången! Ciao!
 
Ps. Visst har min hund en jävla skön stil va?

Saturday night out

 I lördags hängde jag med mina favoriter. Det skulle bli lite som något av en "sista kväll tillsammans" innan Josse flyttar till London. Först möttes vi upp hemma hos Josse där det blev lite drinkidrinki och massa prat. Sedan tog vi bussen in till stan, som för övrigt var en jävligt kul bussresa måste jag säga! Vi hade skönaste chaffisen! Vi hamnade sen på interpool där vi både köpte och blev bjudna på drinkar. Åh det var en sån trevlig kväll. Världens bästa vänner. Tänk att vi ska splittras. Why liksom. Kvällen avslutades som alltid på donken innan vi tog sista bussen hem. Dock kom jag inte i säng förrns vid 06 för att jag hängde ute med katter och grejer haha... Ringde stackars Lundahl nån gång mitt i natten också som så snällt pratade med mig! Man ska va glad att man har så bra kompisar! ;)

Torsdag


Idag åkte jag och Josse in till stan där jag först hade ett ärende på arbetsförmedlingen. Stackars Josse fick sitta där inne i en timme och vänta på mig, hehe. Förstår inte själv hur jag kunde bli sittandes där inne och snacka i en timme. Efter det gick vi till Java för att äntligen få i oss lite lunch. Blev en kyckling och fetaost-sallad för min del som var god! Under tiden vi var i stan hann vi se två kändisar och en kille som spottade mot två Sverigedemokrater.
På kvällen blev det lite övningskörning för mig innan jag gick på ett cirkelfyspass som var riktigt jobbigt! Nu ligger jag bara i sängen och chillar med lite KUWTK-avsnitt. Perfekt.
 
BTW, Josse tar ju snart sitt pick och pack till London för att bo där som Au pair ett halvår (!!!) så om ni vill följa hennes resa så bloggar hon på http://jjosefinehjelte.blogg.se

Svettigt


Idag blev det mitt andra spinningspass den här veckan. Gillar verkligen spinning! Blir så sjukt jävla svettig vilket känns skitbra! Så pushande att gå i grupp och träna, skulle aldrig klara av att göra ett sådant pass själv hemma på motionscykeln. Tummen upp för spinning. Imorgon står cirkelfys på schemat vilket betyder att en helg med träningsvärk väntar. ;)

Nail polish


En av alla saker jag fick med mig hem från Mallorca var detta nagellack för 20 kr. Jättebra var det faktiskt! Superlätt att måla på, inga klumpar eller liknande och det blev lika tjockt lager överallt. Det har även suttit på riktigt länge. Önskar jag köpte med mig lite fler färger hem bara...

Mallorca part 4


En dag bestämde vi oss för att ta en båttur för att få se lite annat runt Mallorca. Jättekul tänkte vi! Och det var det... till en början. Allt började bra, det var strålande väder och fin utsikt. Det var kul att se omgivningen på Mallorca och att få gå i land i en hamnstad. Tänkte till en början på att det guppade väldigt mycket, men inget mer med det. Men sen kom sjösjukan. Helvette vad dåligt jag mådde. Ville bara att turen skulle vara över. Äntligen kom vi fram till hamnstaden i alla fall. Medan alla andra gick och köpte glass gick jag och köpte åksjukstabletter. På vägen tillbaka hade jag ju fortfarande var sjösjukan i huvudet liksom, men mådde mycket bättre! Efter att nästan ha svettats ihjäl på båten kom vi äntligen fram till stället där vi skulle få bada också, äntligen! Jag såg från början att det simmade runt några maneter där och sa till Jessica att jag inte ville bada (är alltid rädd för allt). Jessica sa att det var lugnt och att maneterna inte bränndes, hon hade hållit i såna förut. Men tji fick vi (mest Jessica hehe). Hoppade i vattnet simmar en minut och ser sen att Jessica sprattlar som fan och har värsta paniken och allt jag kan tänka på är att hon ser en haj. Alltså paniken i den stunden. Fyfan vad rädd jag var, sjukt äckligt att befinna sig i vattnet just då. Tillslut tar hon upp huvudet över ytan och säger manet med panik i rösten och skyndar sig upp i båten igen. Jag blir såklart rädd och vill också upp i båten så fort som möjligt och när jag sparkar med benen tar jag foten på en manet. Helvette vad det brände till, helt sjukt vilken smärta! Kändes som om jag stoppat foten i ett eluttag typ. Ni kan ju se på bilderna hur Jessicas ben såg ut efteråt, helt sjukt! Hon har fått besöka doktorn för det där ni vi kom hem till Sverige också! Detta var absolut en resa vi seeent kommer att glömma! I efterhand kan man ju skratta lite åt det. ;)

Cirkelfys


Idag stod cirkelfys på schemat! Fy helvete vad jobbigt det var. Svetten rann bokstavligen och mina ben höll inte på att bära mig i slutet. Sista varvet trodde jag att jag skulle dra en spya också men det klarade jag mig utan hehe... Kul var det i alla fall och nu efteråt känns det awesome! Man ser ju hur röd jag var i ansiktet efteråt också på den vänstra bilden. Man vet att man tagit ut sig rejält när man knappt kan ta sig ner för trappan och ut från friskis!

Spinning


Igår köpte jag ett nytt gymkort  så idag blev det första träningspasset på friskis på någon månad. Drog igång det hela med ett spinningpass. Jag älskar fan spinning. Jesus vad svettig man blir alltså, kolla bara på min tröja! När jag gick på stan innan kom jag på att jag glömt ta med en vattenflaska så jag gick till stadium och köpte en ny fin rosa! Att gå på ett spinningpass utan vattenflaska är ju inget att rekommendera liksom... Såg väldigt rosa ut med mitt rosa träningslinne, vattenflaska och naglar!

Eyeliner


Igår provade jag göra en lite annorlunda sminkning än vad jag brukar ha. Blev helt okej ändå! Tänker absolut göra den igen. Men först måste jag köpa en ny eyeliner för den jag har är verkligen inte bra! Med en dålig eyeliner och darriga nybörjarhänder blev resultatet kanske inte jättebra. Men övning ger färdighet!

Mallorca part 3


Finns det något bättre än att hänga på stranden en hel dag och bara njuta av värmen? Att ligga i solen tills man blir så varm att man måste ta ett dopp i havet för att svalka sig. Tugga på lays chips eller en alldeles för dyr glass. Halvsova i solstolen med härlig musik i öronen. Ligga under parasollet och läsa tidning efter tidning. När magen börjar kurra så går man till en restaurang i närheten och äter, med utsikt över havet. Åååh livet.

Power walks // new tights


Nu så! Nu ska träningen börja komma igång igen. Igår tog jag en power walk på  5,48 km och idag blev det en längre på 7,16 km! Gick lite snabbare idag också fast det var en längre sträcka. Älskar att gå power walks med bra musik i öronen. Nu ska vi bara se till att hålla i det här också!
 
Köpte dessutom ett par nya löpartights från Stadium som jag gillar riktigt mycket! Två ganska stora fickor på båda sidorna av byxorna, en med dragkedja och en utan. Tycker jag är viktigt så man har någonstans att lägga mobilen. Reflexband och dragkedjor längst ner på tightsen! Köpte mina på rean för 150 kr och orginalpriset var 600 kr (!).