Protein pancakes


Till lunch idag gjorde jag proteinpannkakor! Blev riktigt gott och lyckat faktiskt. Tobbe fick en portion också när han kom hem från skolan. Jag blandade 2 ägg, en skopa proteinpulver (jag hade smaken choklad & jordnötssmör), lite bakpulver, kakao och filmjölk. Serverade pannkakorna med banan, blåbär och keso!

Day by day


I måndags spenderade jag min eftermiddag och kväll hemma hos Hanna! Bilderna är dock sen i somras för jag tog inga i måndags... Vi skulle ha Harry Potter maraton var det tänkt, men det blev bara två filmer. Jävlar var bra Harry Potter är alltså!! Hade nästan glömt det. Hade iallafall en hur mysig kväll som helst! Vi lagade mat som var asgod och till efterrätt gjorde vi kladdkaka med glass. Muuuums! Låg inne i Hannas rum o kika HP och lite chirre slank ner det också haha. Ganska grym måndag måste jag säga!
 
Idag har jag gått hemma o väntat på lite besked o lekt med Ellisen. Sen när jag blev för uttråkad tog jag bussen in till stan där jag köpte två par nya byxor. Mina favoriter som redan är billiga fick jag för 420 kr! För två par jeans, kan ni förstå! Gick sedan vidare mot friskis där en timmes svettig spinning väntade. Så skööönt! Nu ska jag läsa lite i min bok som jag lånade av Hanna innan "Bonde söker fru" och "Grey's anatomy" börjar. Ha det!

Dinner at Backlund's


I lördags efter travet så stressade vi vidare hem till Backlunds! Hade en jättetrevlig kväll med massor av gott att äta. Var sååå himla mätt den kvällen! Fick kycklingspett och klyftpotatis till middag och glass med varma hallon och banan till efterrätt. Mums! Utöver det åt vi massa godis och chips också. Jag och Hanna kollade runt på massa fina nyårsklänningar, det är inte långt kvar alltså! Mycket trevlig kväll var det. För första gången kunde mamma och pappa dricka lite alkohol samtidigt då jag körde oss hem! Gick ju finfint det. ;)

Trav

 
V75 hölls i Gävle i lördags så därför bestämde sig familjen för att prova på något nytt. Alltså åka dit och spela på hästarna! Det var kul faktiskt och det blev väldigt spännande imellanåt. Alla i familjen köpte en varsin Harry Boy för 100 kronor. Det slutade med att jag och mamma gick därifrån med en vinst på 604 kr var. Så det var ju rätt gött med en extra 500-lapp i plånkan efteråt! 

Sleepover

 
 
I fredags var jag ju som sagt först i Söderhamn och sen på kvällen hade jag en mysmiddag med familjen innan jag tog bussen till Sofia där jag skulle spendera natten. Mysig kväll framför idol med Sofia och Anna! Senare på kvällen var både jag och Sofia aströtta så vi slocknade rätt fort i sängen efter att ha pratat om gamla lärare på Polhem haha... Dagen efter fick jag stressa hem för att senare åka på trav! Det var en första upplevelse för mig som jag berättar mer om i ett annat inlägg!

Söderhamn

 
Idag har pappa och jag varit en sväng till Söderhamn. Han hade ärenden där angående bilen så jag följde med som sällskap. En mysig liten stad, men väldigt kall och snöig! Har nästan julkänslor nu alltså. Bara en månad kvar nästan. Ojojoj. Vi satt oss på ett café där jag tog en budapestbakelse och Chailatte och pappa tog en chokladmuffinsgrej och kaffe. Myspys!

Winter pics

 
Har suttit här med datorn i soffan hela dagen och fixat och trixat lite med bloggen och kikat runt på andra saker. Har bytt profilbild och bakgrund på bloggen så nu är jag mer nöjd med designen! Bjuder på några vinterbilder från förra året också... Jag längtar inte efter vintern, inte alls. Det enda mysiga med vintern är julen men tänkt att kunna fira jul i ett varmt klimat. Typ så mycket bättre! 
 
Idag ska jag jobba 15.45-19.45, så det är inte så länge. Men blir skönt det! Imorgon ska jag jobba hela dagen med tiderna 08.15-11.25, 12-14 och 15.30-20.00. :)

Brunch


Igår tog jag en ledig dag efter 9 dagars arbete i rad. Då gjorde vi i ordning en jättebrunch vid klockan 12. Supergott, men inte så nyttigt. Amerikanska pannkakor, toast och ägg. Efter lördagen har jag 5 arbetsdagar till innan jag åker hem till Gävle igen. Har haft det jättebra här i Upplands Väsby och det är så kul att vara tillbaka i simhallen och jobba igen! Ikväll ska vi kika lite film här hemma och imorgon har jag sovmorgon! Så. Sjukt. Skönt!

Onsdag

Hej! Sitter just nu på tåget mot Upplands Väsby där jag iallafall ska spendera den närmaste veckan med att jobba på simskolan. Ska bli kul faktiskt. Jessica har hållit mig sällskap i telefonen så tågresan inte tar allt för lång tid. Tycker det är dötrist att åka tåg nu för tiden, bli sååå uttråkad. Förut älskade jag att åka tåg men på senaste tiden har det blivit allt för ofta för att tycka det är kul. 

Idag så gick jag upp vid 07.10 för att skjutsa mamma till jobbet vid 07.30, åkte sen vidare mot mormor där jag lämnade av Elli! (Vi har en snickare hemma hos oss så det blir bäst att skaffa barnvakt åt henne). Stanna hos mormor och pratade lite med henne innan jag tog bilen vidare mot posten för att äntligen hämta ut mitt körkort!! Haha, det var ju inte vackert om man säger så.  När jag kom hem gjorde jag personlighetstest inför att vara au pair och svarade på alla mina au pair-mail! Så det kändes braaa. Tog sedan bilen ut till Valbo och Hanna där vi gick ut på en promenad. Eller en walktalk som jag brukar säga. När jag kom hem lagade jag mat till mig och fixade med massa saker. Packade en stor resväska inför kommande veckan. När pappa kom hem åkte vi för att hämta upp mamma och sen vidare på husvisning. Tyvärr var inte huset nå vidare men jag kan iallafall med ett tidigare tåg haha! Så här sitter jag nu på tåget! Ska byta till pendeln i Uppsala. En timme kvar till Väsby yeeeeay!


Från farmor


Igår kom min farmor över en snabbis med choklad och blomma till mig för att jag klarat körkortet! Så snällt. Hon hade gått över 6 km för att ta sig hit då det aldrig kom några bussar haha, stackarn. Blev jätteglad iallafall! Ställde den lilla blomman i en ljuslykta då den var för liten för våra krukor. Passade bra tyckte jag!

Theo


Igår var jag hemma hos Catta hela eftermiddagen och lekte med Theo! Full fart hela dagen alltså. Vi hann göra allt möjligt, ja allt man kan tänkas göra som att rita, cykla, gunga, leka utomhus och inomhus. Theo visade mig även typ ALLA hans leksaker och kläder haha. Roligt var det iallafall! Jag undrar bara när all den energi som han har försvann från mig?