Öregrund


Nästa stopp på våran utflyktsdag blev Öregrund! Sååå himla mysig liten stad. Massor av små mysiga och fina restauranger längs med hamnen. Jag åt en tallrik black and white som var så jäkla god! Vi gick runt där i hamnen och tittade på alla dösnygga båtar. Drömde mig bort om att någon dag äga en sådan själv...

Forsmark


Igår hade jag, mamma och pappa en heldag med olika utflyktsmål och jag fick köra 20 mil. (rekord!) Först ut var Forsmarks bruk. Riktigt mysigt ställe med gamla hus. Ett fint litet område. Vi promenerade runt där ett tag och tittade på allt innan vi slog oss ner på ett litet café där jag åt en god morotskaka! Efter vi fikat klart fortsatte vi till nästa ställe...

Stockholm part 3


Jag åkte ju som sagt till Stockholm en andra gång några dagar efter att jag kom hem. Den här gången var det dags för grillfest hemma hos Jessica! Det var en hur mysig kväll som helst med både gamla och nya ansikten. Grillning, kubb och sanning eller konka. Känns så roligt att göra bekantskaper i andra städer!
 
Har inga bra bilder från kvällen, däremot lite roliga filmklipp på mobilen hehe, så denna får duga. Från när vi var i gamla stan och spelade inte lite grejer!

Stockholm part 2


Vad vore en Stockholms-tripp utan shopping? Ingenting skulle jag säga! Shoppade loss en hel dag inne i stan, gick runt i gamla stan och avslutade dagen med bio på Sergel. World war Z såg vi som var vädigt bra enligt mig!
 
Har också spenderat en dag på Gröna Lund tillsammans med Lina, hennes pojkvän Kalle och hans kompis Robin vilket var väldigt kul! Åkte den nya karusellen Eclipse (typ slänggungorna 100 meter upp i luften) och jävlar vilken känsla. Så. jävla. högt! Svimmade typ när jag kollade ner...
 
Hade 5 fantastiska dagar i Stockholm i alla fall! Åkte hem till Gävle på torsdagen och sen åkte jag tillbaka på lördagen igen haha... Men det blir en annan historia!

Stockholm part 1

 
Dom flesta av dagarna i Stockholm spenderade jag tillsammans med Jessica! Vi har solat och badat, myst med katterna och haft x antal Movie nights. Grillat har vi gjort några gånger också. Sååå gott! Fina dagar med en mycket bra vän!
 
Fler bilder kommer!
 

home sweet home


Hola! Är hemma i Gävle igen efter 5 dagar i Stockholm. Har haft det sjukt trevligt med shopping, sol & bad, Gröna Lund och massa annat! Får se om jag åker tillbaka redan på lördag! Mitt andra hem <3

Elvis

 
Nu när jag är i Stockholm passar jag på att fota dom söööta kissarna såklart! Här ser ni lilla Elvis. ↑

Sommar, sol och blommor

 

Har spenderat min dag på Fjärran höjder tillsammans med Josse och Sofia! Sol och bad hela dagen lång. En förvånandsvärt god kycklingsallad fick det bli till lunch. Nu sitter jag hemma i soffan med överdrivet mycket Aloe Vera på min röööda rygg och väntar på att fotbollsmatchen ska börja. Imorgon bär det av till Stockholm!

Högbo


Min eftermiddag spenderade jag ute i solen med Tobbe och pappa. Låg och solade skönt med musik i öronen, tog ett dopp, åt matsäck och glass. Innan vi åkte hem igen blev det en runda minigolf, där jag återigen förlorade efter en jämn match... Nåja, en riktigt fin sommardag!

sunny days

 
Ungefär såhär har mina dagar sett ut på sistone. Sol, pluggning/läsning och någon god frukt att tugga på. Idag är vädret dock inte någon höjdare. Men kan ju vara skönt det också ibland!

Gårkvällen spenderades med mina favorittjejer med tacopaj och jordgubbar! Supermys. Har inga bilder dock, men så kan vara ibland...

Disney sleepover

 
Igår gick jag och Hanna på ett jävligt tufft träningspass på friskis (träningsvärken idag ska vi inte tala om). När vi hade svettats klart cyklade vi hem till mig där maten stod framdukad på bordet. Resten av kvällen blev det Disney-filmer med jordgubbar och popcorn att smaska på!
 
Nuläget: Hanna har åkt hem, det är asfint väder ute, mina friends jobbar. What to do? Funderar på att åka och bada någonstans med brorsan... Återstår att se!
 

A beautiful day

 
Har haft en hur fin dag som helst ute i Hamrånge tillsammans med Erika och Sofia! Fick se hur Erika bodde där ute på landet. Strålande sol hela dagen har det varit så vi låg nere vid stranden och solade och badade. (Första doppet!!). Vi har även grillat, skrattat (!) och snackat skit. Så bra söndag!
 

saturday

 
Började dagen idag med att gå ut o sola och läsa massa olästa blogginlägg. Smaskade på denna asgoda frukt också ↑. Senare under dagen tog jag cykeln in till boulognern för att spela minigolf med Sofia. Sjukt jämt var och asrolig match och det slutade med att Sofia vann med tre poäng... Åkte sedan vidare till gymmet för att svettas lite innan jag cyklade hem o åt grillad lax till middag, yum! Nu blir det lite sex and the city innan jag slocknar.
 

Sommarjobbare

Detta är vi sommarjobbare som jobbat tillsammans. Det är Ante, Hanna, Tobbe och jag!


Sandviken energi!

Här kommer lite bilder från mitt sommarjobb på Sandviken Energi! Vi rensar ogräs, klipper gräs, städar och massa annat konstigt man kan göra på ett kraftvärmeverk! Vi är ett grymt team på fyra personer: jag, Hanna, Tobbe och Ante. Ska försöka ta ett kort på oss alla, byggare bobs. ;)