Mallorca part 2


På onsdagen vaknade vi upp till strålande väder! Det blev en heldag på stranden med latande i solstolarna och massor av dopp i det varma havet. Att ligga i skuggan i solstolen under ett parasoll och läsa en tidning kan ju vara den skönaste känslan i världen! Mot kvällen gjorde vi oss lite fina för att gå ut och äta middag och upptäcka staden Santa Ponsa, där vi bodde. Kollade runt i affärerna och alla små stånd och såg dessutom en flygande man!! Är helt seriöst fortfarande arg över att inte veta hur sjutton det går till... Kolla bara på bilden ↑.
 
Många bilder är tagna av Jessica, så checka in hennes blogg också http://jeseng.blogg.se . Men alla bilder är redigerade av mig!

Mallorca - Santa Ponsta part 1

 

Vi landade i Palma sent på kvällen på måndagen, åkte till vårat hotell och la oss på en gång. Rummet var som en bastu! Vi hade ju ingen luftkonditionering visade det sig. Så det blev till att hyra fläkt till rummet sen. På tisdagen vaknade vi tråkigt nog till dåligt väder. Vi beslutade oss för att gå till stranden i alla fall och checka läget. Där låg vi ett tag på vår strand (jättefin strand!) men bestämde oss efter ett tag att göra dagen till en shoppingdag istället. Så vi åkte buss in till Magaluf som tog ca 20 min. Där strosade vi runt resten av dagen och visst blev det en hel del shopping! Passade på att äta middag i Magaluf när vi ändå var där. Vi slog till med fajitas vilket var jättegott! Maten kom in på ett trevåningsfat som kändes lite pampigt sådär. Kvällen avslutades på våran balkong med massa spelmys! Blev en bra dag trots mulet väder.

Dagen innan


Nu är kvällen innan resan här och resfebern känns i hela kroppen! Som vanligt är jag otroligt seg med att packa och har ärligt talat inte börjat än... Men jag kände att det är dags att ta tag i det där nu. En packlista har jag gjort iallafall, duktig som jag är, för flera dagar sedan faktiskt. Ska bli hur skönt som helst att komma bort en vecka och bara slappa och ta det lugnt. Glömma all stress som har med körkort och jobb att göra för ett par dagar. Nej nu ska jag faktiskt ta tag i packingen på allvar så att jag kan slappna av någon timme ikväll med KUWTK innan jag somnar. Och som om jag inte var nervös så det räckte inför flyget imorgon så hände det SJÄLVKLART en jävligt tråkig och jobbig grej ikväll. Men det verkar som om det inte är någon större fara iallafall.<3

Mallorca!

 
Hit ska jag åka på måndag ↑. Kommer bli sååå himla skönt! Ska bli så kul att få prata spanska också hihi. Jag och Jessica bokade en sista minuten resa i tisdags som blev till Mallorca. Längtar! Har dock galet mycket resfeber och att flyga kan ju vara det värsta jag vet... MEN, det kommer bli skitbra det här!
 

Friday with the girls

 

I fredags hängde jag med mina favorittjejer hela dagen. Shopping och lunch på köps under dagen. Hittade en tröja och en bh. På kvällen åkte vi in till stan till favvorestaurangen Church street och åt favvorätten breast of chicken. Blev en enkel beställning "tre brest of chicken med cola". Så himla gooott! Senare åkte vi upp till skybar och tog en god drink. Fin dag med tjejerna!

Sunday


En typiskt söndag idag. Hann gå en powerwalk innan regnet öste ner. Så mysig med regn tycker jag! Har pluggat på med körkortsteorin idag. Läst + gjort prov på datorn. Sen flyttade jag upp massa kläder till min garderob uppe. Har sjukt mycket kläder har jag kommit fram till idag... Nu blir det serietittande några timmar, älskade sex and the city<3

Tobbe 17 år!


Idag fyller min brorsa 17 år! Tiden går så fort... Har haft lite släktkalas här under dagen och Tobias har fått presenter. Tror han tyckte min var bäst faktiskt. Sjukt nöjd med min present hihi! Grillning på kvällen med moster och mormor har vi haft också. Har nyss skjutsat hem mormor och nu blir det mys med familjen resten av kvällen.

Catta 20 år!


I lördags hade Catta 20-åsfirande hemma i Sverige! Det var verkligen en jättetrevlig kväll hemma hos henne med både bekanta och nya ansikten. Hon bjöd på asgod mat och bål och fick fina presenter! Vid 11-tiden drog vi vidare in mot stan där det blev lite drinkar på brända bocken (redbull-vodka). Sen skakade vi rumpa sista timmarna inne på Slick! Sjukt bra kväll!

Sofias stuga


Åkte till Sofias stuga på torsdagskvällen och åkte hem igen lördag morgon. Spenderade alltså hela fredagen åt sol och bad, vilket var awesome! Åkte båt och bara njöt av livet. Fina dagar och en fin vän!