Life goes on



Hallå! Livet rullar på för min del. Blir inte mycket fotande just nu vilket är tråkigt. Måste bli ändring! Annars så håller jag på för fullt med körkoret... Går på teorilektioner, checkat av riskettan, pluggar teori och övningskör. Har tagit två körlektioner än så länge. Igår gjorde jag, som 50 000 andra, högskoleprovet. Gick sådär, inte var det lätt iallafall. Aja, ville bara säga at jag lever och att vi snart hörs igen!

Laptop-tips!

 
             Jag skulle behöva eran hjälp med att välja ut en laptop! Vill ha massor av tips på framförallt bra men också gärna billiga laptops. Just nu har jag ju min iPad som jag verkligen älskar och sen när jag ska blogga eller föra över bilder använder jag någon av familjens datorer. Men nu är det så att jag ska flytta i december så skulle behöva en egen till detta senare. Så... Tips tips tips!!! 
 
Det ultimata vore ju att köpa en Mac, då skulle min samling vara komplett med iPhone, iPad, iPod och en Mac. Men dom är ju så dyra! Kanske är det värt det? 

Ögonskugga



Idag testade jag att göra en ögonskugga på mig själv. Har aldrig gjort det förut, så med tanke på att det var första gången blev det ändå helt okej! Att fota ögonskuggan var inte det lättaste, man ser lätt lite knäpp ut så att säga.. ;)

Vita blommor



Jag vill ha sommar och sol. Iallafall sol. Inte detta kalla och regniga väder. Blir deppig av allt detta regn.

Smile



Den här helgen har jag insett att jag är väldigt negativ till mycket och att jag måste ändra inställning. Bara man är positiv och med ett leende på läpparna så blir många saker mycket enklare!

Senaste från Instagram

Jag har druckit té ur min snygga kopp. - Jag har druckit drinkar med några snyggingar.
Jag har fixat mig inför förfest och utgång. - Jag har varit glad för att jag fått jobb!
Jag har tagit massa egobilder när jag hade lockar.

Om ni skulle vilja följa mig på instagram så heter jag "erikaedorsson" där. Ganska lätt att komma ihåg. ;)

Eloge Magazine



Idag har min blogg fått vara med om något roligt, nämligen blivit med på Eloge Magazine. Ta en titt där vet jag för att hitta massor av fina bloggar. För er som hittat hit till min blogg idag via Eloge Magazine vill jag bara säga välkomna!

Fler lockar



Jag kan inte bestämma mig för om jag gillar dom här bilderna eller inte... Känns lite skolfoto över dom eller vad tycker ni? Det behöver väl i och för sig inte betyda någonting dåligt, kanske. Dom svartvita är fortfarande mina favoriter iallafall.

Sunday dinner



Ni som följer matprogrammet "Halv åtta hos mig" såg säkert när Jeff lagade mat den här veckan. Jag och mamma blev riktigt nyfikna på hans huvudrätt och bestämde oss idag för att laga just den! Blev väldigt gott faktiskt tycker jag. För er som också vill prova på Jeffs rätt kan klicka HÄR för receptet!

Saturday night out



Ikväll blir det utgång för min del. Ska hem till en tjej som heter Julia först innan vi drar vidare på krogen. Är riktigt taggad! Bilderna är dock ingen höjdare, suddiga och jag ser livrädd ut. Men jag har iallafall på mig min blåglittriga tröja ikväll. Ha en fin kväll!

Friday!



Känns skönt med fredag idag, även fast jag inte jobbar för tillfället. Blir ändå en annan stäming när helgen kommer. Har lite grejer planerat för helgen och jag börjar med en lugn fredagkväll idag så får det bli lite mer fartfyllt med utgång imorgon. Hoppas ni får en fin helg!

Kanel- & vaniljbullar



Idag har jag, som säkert dom flesta andra, bakat bullar! Det må bara kanelbullens dag men eftersom jag tycker vaniljbullar är så pass gott fick det bli hälften kanel och hälften vanilj. Har redan smakat en och dom är supergoda. Så nu ska jag sätta mig framför tv:n med lite bullar och iskall mjölk. Mums!

Min sommar!


Min sommar startade med bal och vi fick fantastiskt väder! Det var så roligt att vara så pass uppklädd och folk kom för att kolla och knäppa kort på en. Senare på kvällen fick vi även beskedet att Loreen hade vunnit ESC. Snacka om stämning på dansgolvet då!
Några veckor senare var det dags för studentveckan och studenten. Brännboll, fester, förfest, efterfest, vattenkrig, barrundan, alkohol, flak, studendagen, underbara människor, lärarna, åka bil runt stan och skrika. Så jälva bäst vecka! Saknar som jag vet inte vad ibland.
Några dagar efter studenten tog jag och Lina tåget till Stockholm där vi spenderade dagen på Gröna Lund. Lina tvingade mig att åka tilt och snacka om det var läskigt. Så sjukt stolt nu i efterhand. Vi gick även in i spökhuset som jagt aldrig gjort förut och det var nästan värre än tilt! Sjukt bra dag!
 
 I juni drog jag till Grekland en vecka med familjen. Vi var på ön Lefkas och på bilden kan ni se det superfina stranden Porto Katsiki. Hade en underbar vecka och vi firade midsommar på en båt med grekisk buffé och fick åka runt och se fina stränder, kända öar och mycket annat.
 
Några dagar efter den lugna veckan i Grekland blev det en mindre lugn vecka i Borlänge på Peace & Love! Det var så gött och leva där på campingen och se grymma artister varje dag! Är så glad att jag åkte och var äckligare än någonsin när jag kom hem...
 
Har hunnit med några härliga dagar i Gåsholma i Sofias stuga. Älskar sånna dagar! Vi åt sjukt god mat, tacos och grillat, hade filmkväll med massa gott, åkte båt (jag fick köra!!), lyssnade på musik, badade och hade det allmänt chilligt! Dock var solen inte riktigt med oss dessa dagar.. men vad gör det!
Hängde i Stockholm några dagar med Jessica. Vi hade det grymt som vanligt. Shoppade i Stockholm stad, åt gott och gick på bio! Vi ser alltid dom bästa filmerna på bio tillsammans! När vädret svek låg vi inne hela dagarna och hade Greys Anatomy-maraton. Följde även med henne till jobbet en dag och fick sitta i kiosken.
I slutet av sommaren åkte jag (Erka K), Nallen och Profeten Josef till Turkiet en vecka, närmare bestämd Kusadasi. Diggade Kusadasi grymt mycket, jättefin strand, bra shopping och roliga partyställen. Perfekt! Vi hade en sjukt grym vecka och har så mycket roliga och crazy minnen med oss hem. Åh.. bäst!
Jag visste det redan förut men nu när jag kollar igenom det här inlägget så vet jag att jag absolut hade världens bästa sommar det här året! Är så sjukt nöjd med allt jag har gjort den här sommaren och jag har fått uppleva så mycket nytt och har så många minnen med mig! :)
 
 

Wednesday



En grå dag som denna kan man behöva lite sommarbilder tycker jag. Därför fick det bli dessa från första fotorundan jag tog med nya objektivet. Inte dom vackraste kanske, men helt okej.
Ikväll någon gång kommer det komma upp ett inlägg om min sommar! Bättre sent än aldrig. :)

Brunch



Idag vaknade jag efter 13.00 så frukosten fick bli lunch också. Vaniljté, ett kokt ägg, en skål med kvarg och musli och två finncrisp med ost. Riktigt gott var det. Att sova såhär länge funkar inte för mig, jag sov kanske 12 timmar vilket bara gör mig trött. Så idag går jag runt som en zombie. Att jag har träningsvärk från gårdagens fyspass hjälper ju inte heller... ;)

1 oktober



Första oktober är det idag. När hände detta liksom? Så vad passar bättre dagen till ära än ett par höstbilder? Nu ska jag städa lite i köket innan jag sätter mig på cykeln mot friskis, cirkelfys står på schemat!
Vill även tacka för alla fina kommentarer i förra inlägget. Ni är bäst!<3