Just me

 



Här ärtvå bilder på mig från julafton. Tänkte lägga upp en bättre bild lite senare på hela min outfit. Imorgon är det nyår, sjukt taggad! Ska bli så kul att skåla in det nya året med vännerna från Gävle! :)

Christmas part 2



Här är resten av bilderna från julafton! Hoppas att ni alla fick en riktigt fin julafton. Vet att julafton för många inte alltid betyder glädje vilket gör mig ledsen och glad på samma gång. Ledsen för dom som har det svårt och glad för att jag tänker på hur bra jag själv faktiskt har det.
 
Ikväll åker jag till Gävle igen, nu för att fira in det nya året med massa fina vänner! <3

Christmas part 1



Min jul blev väldigt fin trots jobb både på juldagen och annandagen. Hade en jättefin julafton med finaste släkten, god mat, Kalle Anka och superbra julklappar! Så nöjd med allt jag fick! Julen kom dock lika fort som den försvann. Men nu är jag sjukt taggad inför nyår istället! :)

Köpt dator

Jag har gått och blivit med dator här i dagarna! Det är ju jättebra för då kan jag börja blogga igen. Så nu vet ni vad ni har att vänta er. Massor med inlägg! Det kommer snart lite inlägg från julen. Hoppas ni alla hade en jättefin jul!

Beautiful earth

 

Jag älskar den här videon! Så sjukt vacker jorden är egentligen. Kolla på den i helskärm och i HD och bara njut!

Wednesday morning


Imorse blev det en god frukost tillsammans med Greveholm på iPaden! En trevlig start på dagen helt enkelt. Idag är jag ledig, men imorgon blir det min första dag på jobbet! Ska jobba torsdag-söndag, sen får vi se vad jag får för schema efter det. Ha det bra så länge!

Halsring



Här i veckan så hittade jag en halsring som jag ska ha på julafton! Väldigt enkel och fin, blir perfekt till min julaftons-outfit. Hittade halsringen på Ur & Penn för 79 kr. Dom har alltid rea där tycker jag! ;)

Gammal intervju

Tänke ge er chansen att läsa en gammal intervju där jag svarar på frågor om julen. Bara för att jag älskar julen så mycket så tyckte jag att det kanske skulle vara roligt för er! Tryck HÄR eller på bilden för att komma till intervjun!

Friday night!



Ikväll ska jag ut och äta med mina fina vänner på favoritrestaurangen här i Gävle som en liten avskedsmiddag innan jag flyttar. Kommer bli sååå trevligt och gott! Hoppas ni också får en fin fredagkväll! :)

Min önskelista!



Har har ni min önskelista inför julafton. Kanske ger det er några tips om ni har svårt att komma på något. Eller också så tycker ni det är helknasiga saker. Vad önskar ni er i julklapp? :)

Pepparkakssmoothie



Här har ni ett jättegott tips från mig nu i juletider: pepparkakssmoothie! Supergott är det och himla enkelt att göra. Du behöver en mixer och sen lägger du i mjölk, glass och smulade pepparkakor. Ta ögonmått, det kan inte bli så fel. Det är en smaksak hur mycket man vill ha i av varje. Sen är det bara att blanda allt i mixern och voilá, perfekt juldessert! :)

Kläder till julafton



Jag köpte det jag ska ha på mig på julafton för flera veckor sedan faktiskt, på vero moda! Tänkte inte visa vad än så länge. Men det är något fint och rött faktiskt. Så taggad på jul! Får se om jag köper några nya smycken också. Börjar få mycket julstämning nu, lyssnar på julmusik och det är massa fin snö ute! Julen är min favorittid på året.
 
Idag ska jag in till stan och handla massor med julklappar. Sen ikväll blir det middag ute med s & j och så ska vi äntligen kolla på sista delen av the twilight saga! Perfekt tisdag! :)

Kladdis



Ikväll bjöd jag över min vän Erika på kladdkaka efter att hon slutat jobbet. Riktigt fin måndagskväll och kladdkakan blev väldigt bra den här gången måste jag få säga! Annars idag så har jag gjort alla mina att-göra-saker på min lista idag vilket känns grymt skönt! Blev en ganska effektiv dag trots sovmorgon och tv-tittande.